Inaktiv platsannons

IT-konsult inom klient och SCCM i Gävle

Om tjänsten

IT-konsult inom klient och SCCM Gävle
Sista ansökan 2018-06-15

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur   
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar.   
 
Din del av laget   
Vi söker nu ytterligare en konsult med specialistkompetens inom SCCM och Microsoft Intune, som är van att arbeta självständigt och kundnära. Du kommer att arbeta med klient och serverhantering med SCCM som verktyg men även arbeta med migrering och utrullning av större klientprojekt baserat på Windows 7/Windows 10. Du kommer att ingå i vårt framgångsrika konsultteam som arbetar i Gävleborgs området. Vi håller på att bygga upp ett klient team där vi tänker att du kommer att vara den drivande kraften. 
 
Hos oss får du arbeta praktiskt och teoretiskt med både strategiska och taktiska frågor. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från införsäljning, analys, design, utveckling, implementation till support och förvaltning. Du tycker om att skapa relationer och ger ett förtroendeingivandeintryck. Som person har du ett öppet sinne, är positiv till förändring och vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll.   
 
För att lyckas som it-konsult inom klient och SCCM behöver du:   
  • Lång erfarenhet och djup kompetens inom klient och applikationshantering.   
  • Djup kompetens inom Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM).   
  • Trivas med att arbeta kundnära och vara flexibel.   
  • Mycket god kompetens inom Microsoft server och klientoperativsystem.   
  • Erfarenhet från migrering och utrullning av större klientprojekt.   
Meriterande egenskaper inkluderar:   
  • Certifieringar inom Microsoft SCCM/Mobility.   
  • Certifieringar inom Microsoft Windows Server och Windows 10.   
  • Kunskaper inom Powershell och/eller SQL.   
  • Kunskaper inom Microsoft Azure AD och Office365.   
  • Erfarenhet inom applikationspaketering MSI och App-V.   
Vårt erbjudande till dig   
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. 
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?   
 
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.   
 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | IT | Heltidsjobb (förstajobb)