Inaktiv platsannons

Researcher i Stockholm

... ... Sista ansökan 2018-05...

Om tjänsten

Researcher Stockholm
Sista ansökan 2018-05-31

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba som rekryterare med fokus på IT. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i IT-infrastruktur.
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia, IT Arkitekt på Atea 
 
Vi söker dig som har erfarenhet alternativt ett stort intresse för IT, Tech och trender inom teknikvärlden. Du är en handlingskraftig och självgående person som vill utmanas och utvecklas. Du drivs av utmaningar och av att se resultat. 
För att bli en framgångsrik researcher inom IT krävs att du är kreativ, har möjlighet att hantera olika arbetsuppgifter samtidigt samt att du har en stor egen drivkraft.  Som person är du orädd, kommunikativ, serviceinriktad och har ” tempo i kroppen”. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 
 
Din roll i laget 
I rollen som researcher med inriktning mot IT kommer du vara en stor del av vår framgångsfaktor. Du kommer vara navet gällande resursförsörjning och kommer främst att arbeta med att anställa ett stort antal nya medarbetare till företagets konsultorganisation. Du arbetar tillsammans med en rekryterare och övriga personalintensiva avdelningar i bolaget. Dina arbetsuppgifter blir: 
Searcha kandidater i olika databaser och externa kanaler såsom Linkedin, Facebook, Monster och via diverse nätverk 
  • Telefonintervjuer samt ett första urval 
  • Matcha ansökningar med rätt kompetens och erfarenhet mot pågående uppdrag 
  • Kontakta potentiella kandidater och sälja in våra spännande uppdrag 
  • Sammanställa listor över lämpliga kandidater och bygga talangpooler 
  • Arbeta proaktivt med kandidater som är inaktivt sökanden just för stunden 
  • Utarbeta jobbannonser och hantera dokumentation kring rekryteringsprocessen 
  • Ha regelbundna avstämningar och statusuppdateringar till konsultcheferna    
  • Stötta i eventuella arbetsmarknadsdagar 
Du kommer att vara stationerad i Kista och arbeta gentemot både Stockholm och Uppsala.  
Vi tror att du som söker trivs i ett sammanhang där du får ha många processer igång samtidigt och kan växla mellan operativt och administrativt arbete. Att du gillar att bygga relationer med människor och har en god samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet. 
Vårt erbjudande till dig 
 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. 
 
Vi har alltid stora saker på gång och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. 
 
 
Vill du bli en del av vårt team?  
Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.  
Rekryteringen sköts av Sharper. Alla ansökningar sker på deras hemsida:
För frågor om tjänsten, kontakta rebecka.hillerstrom@sharper.se  070-032 43 46.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)