Inaktiv platsannons

Printtekniker i Borlänge

Om tjänsten

Printtekniker Borlänge
Sista ansökan 2018-08-31

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur   
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  
  
Din roll i laget   
I rollen som printtekniker ingår du i vårt lokala team men arbetar också tillsammans med vår nationella print- och serviceorganisation. Det lokala teamet är uppdelat i printservice respektive garantiservice där du kommer att samarbeta nära vår andra printtekniker inom printservice. Arbetsuppgifterna utgörs till stor del av dagligt installations-, service- och supportarbete av printutrustning, i huvudsak hos våra kunder.   
 
Vi söker dig med som trivs med att arbeta praktiskt, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra. Hos oss arbetar engagerade medarbetare som brinner för det vi gör, därmed ser vi att även du är en engagerad och uthållig medarbetare. Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull och serviceinriktad med kunden i fokus. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.   
 
För att lyckas som Printtekniker behöver du:   
  • Ha ett genuint intresse för it och funktionella lösningar inom it-infrastruktur.   
  • Vara kommunikativ med en pedagogisk förmåga.   
  • Ha relevant yrkeserfarenhet inom printservice samt utbildning på minst gymnasienivå.   
  • Vara driven och analytisk.   
  • Inneha B-körkort.   
Meriterande egenskaper inkluderar:   
  • Yrkesmässig erfarenhet av service på några av de ledande printermärkena (Kyocera, Lexmark, HP och Nashuatec). 
  • Certifikat inom print.   
  • Kunskaper inom ITIL.   
  • Eftergymnasial utbildning med it som fokus.   
Vårt erbjudande till dig   
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?   
Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.   
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | IT | Heltidsjobb (förstajobb)