Inaktiv platsannons

Systemkonsult Samverkan i Göteborg

Om tjänsten

Systemkonsult Samverkan Göteborg
Sista ansökan 2018-07-31

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.
 
Atea i Göteborg 
Atea i Göteborg består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling. 
 
Din roll i laget 
I rollen som Systemkonsult inom samverkan arbetar du praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Merparten av din tid kommer du att arbeta ute hos våra kunder inom offentlig och privat verksamhet. Du kommer att ha ett stort ansvar som rådgivare kring samverkanslösningar och bli involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support. För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet och vana av att arbeta självständigt med dina kunder och utifrån deras utmaningar skapa ett mervärde. Du drivs av att fördjupa dig och arbeta som specialist men samtidigt ha förmågan att se helheten i kundernas komplexa IT-miljö 
 
För att lyckas som Systemkonsult behöver du:  
Kunskap inom något av nedan: 
Azure kunskap 
Office 365 
Active Directory 
Exchange 
Skype for Business 
SQL 
Sharepoint 
Identity Management (FIM/MIM) 
Meriterande egenskaper inkluderar: 
Universitetsutbildning 
ITIL 
Adekvata certifieringar 
Har en pedagogisk personlighet och säljande framtoning 
 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 
 
Ansök och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 31 juli. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Cadier, peter.cadier@atea.se eller telefon: 031-744 5183
 
Välkommen till Atea!  
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb)