Inaktiv platsannons

Teamleader i Örebro

... ... Sista ansökan 2018-05...

Om tjänsten

Teamleader Örebro
Sista ansökan 2018-05-27

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Atea Örebro fortsätter att växa och vi söker just nu dig som vill arbeta som Teamleader för våra medarbetare ute hos en av våra statliga kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea.  
 
Din roll i laget  
I rollen som Teamleader kommer du att arbeta ute hos en av våra statliga kunder där du leder och fördelar våra konsulters dagliga arbete. Du sitter på plats hos kunden där ni tillsammans driver och utvecklar it-driften samt processer och rutiner. Du ansvarar för veckomöten, att planera och bemanna leveransen samt säkerställa att de uppsatta målen i avtalet uppfylls. Du kommer även vara ett viktigt stöd för konsulterna och bidra till att arbetet präglas av Ateas värderingar och kultur. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina medarbetare och kund.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Teamleader är:  
• Leda och fördela konsulternas dagliga arbete.  
• Planera och bemanna leveransen.  
• Säkerställa att avtalet uppfylls.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, kamratskap och humor är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du har tidigare erfarenhet av att leda en grupp och du har förmåga till att leda och motivera andra till att nå uppsatta mål. Genom att delegera och följa upp arbete ser du till att planerade aktiviteter utförs. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd, kommunikativ och kan lösa konflikter på ett konstruktivt och coachande sätt. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som Teamleader bör du ha följande kompetens:  
• Minst ett års erfarenhet av att leda en grupp.  
• Erfarenhet av att planera, fördela och organisera arbete, gärna i form av projektledare.  
• Arbete inom it-drift samt ha kunskap inom Microsofts produkter och nätverk är meriterande.  
 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)