Inaktiv platsannons

Är du #VATTENFALLNEXTGENERATION? i Solna

Om tjänsten

Vill du bli en av Vattenfalls unga medarbetare och vara med på vår resa för att nå målet att leverera Fossilfria produkter redan till nästa generation? Just du kanske är den vi söker?
  
Vi söker dig som vill arbeta i projekt och därigenom möjliggöra för våra kunder att leva klimatsmart. Vattenfall BA Generation söker dig som vill vara med och utveckla vårt företag så vi kan genomföra beslutade uppdrag/projekt på ett effektivt och säkert sätt. Genom att skapa god ordning och fokusera på vad som skall göras får vi möjlighet att effektivisera och styra våra uppdrag/projekt.
  
Projects & Services inom Vattenfall BA Generation ansvarar för att säkerställa ett effektivt genomförande av projekt och uppdrag inom Vattenfall AB. Detta gör vi genom att utveckla metoder och verktyg i nära samarbete med övriga delar inom vår del av koncernen. Project Support är en kompetenshållande enhet inom Projects & Services med uppgift att säkerställa att det finns kompetens i rätt mängd för att genomföra de beslutade uppdragen/projekten. Vårt uppdrag är att bidra med kompetens inom Projektplanering, Projektkoordinering, Projektkvalitet, Projektriskhantering och Business Case Management till projektledningsteamet.
    
Inledningsvis kommer du att följa en mentor, få coachning, gå interna utbildningar och genomföra enklare uppgifter i projekt. Efterhand blir du en produktiv medlem i projektteamet med ansvar för mer komplexa uppgifter som ett naturligt steg längs karriärvägen inom projektvärlden. Det finns även möjligheter att ta en annan roll inom andra projektdiscipliner (t.ex. projektledare, sponsor, specialist inom projekt).
 
Vi erbjuder dig möjligheten att växa in i en roll via mindre enkla projekt och allt eftersom du utvecklas kunna arbeta med mer avancerade projekt. I din roll blir du en av nyckelspelarna i projektledningsteamet och du får stora möjligheter att utvecklas och knyta ett stort kontaktnät inom Vattenfall. 
  
Du behöver följande kvalifikationer
• Vi tror att du nyligen slutfört din gymnasieutbildning med inriktning mot teknik eller ekonomi.
• Tjänsten kräver vana att uttrycka sig väl i tal och skrift, på svenska och engelska.
• Vi ser gärna att du har körkort.
  
Vi söker dig som är
• Engagerad, ödmjuk och ansvarstagande i vardagen
• Intresserad och nyfiken på att arbeta i projektform
• Intresserad av att lära dig mer och vara beredd att ta ansvar för den egna utvecklingen
• Du känner dig bekväm att med att använda standardverktyg (MS Office) och är intresserad av digitalisering 
• Du är analytisk och har en god förmåga att koordinera och samordna komplexa arbetsflöden och uppgifter
  
Placeringsort: Solna, Göteborg, Ringhals eller Forsmark. Resor kan förekomma i tjänsten.
 
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 3 juni 2018. 
  

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)