Inaktiv platsannons

Projektledare i Uppsala

Om tjänsten

Vattenfall Värme söker Projektledare.
Var med och skapa en fossilfri framtid! Hos oss får du vara med och skapa ett hållbart energilandskap med fjärrvärmenätet som en möjliggörare. Vattenfall AB Värme Uppsala driver och utvecklar Vattenfalls fjärrvärmeverksamhet i Uppsala och Knivsta kommun. Området är expansivt och vi jobbar aktivt med att vara förstahandsvalet för kunden. Vi behöver nu förstärka vår projektgrupp och söker därför en projektledare till Grid Construction.  


Som Projektledare kommer du att arbeta med
- Projektledning av byggnationsprojekt på distributionsnäten i Uppsala, Storvreta och Knivsta
- Byggledning, där du ansvarar för att projekten byggs med rätt kvalitet till rätt kostnad
- Säkerhet-, hälsa- och miljöfrågor inom dina projekt
- Utveckling av verksamheten och förbättring av våra processer

 
Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett intresse för energibranschen och har arbetat med projektering, bygg- eller projektledning inom fjärrvärme-, bygg- eller anläggningsindustrin tidigare. Relevant akademisk examen är meriterande.
För rollen är det viktigt att du kan arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt och en tydlig kommunikation. Du har en naturlig förmåga att motivera och driva projekt framåt. Högt säkerhetstänk och god samarbetsförmåga är något vi värdesätter högt.
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. God datorvana krävs då rollen innebär arbete i bland annat officepaketet och SAP. Körkort B är ett krav.
 

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi ett omväxlande arbete med många kontaktytor. Du kommer att ingå i ett engagerat och motiverat team som står inför spännande utmaningar med nya byggtekniker, digitalisering och en expansiv marknad. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid.
 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)