Inaktiv platsannons

Junior Projektledare Infrastruktur- Vattenfall Eldistribution i Stockholm (Solna)

Om tjänsten

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Du kommer att
Leda investeringsprojekt för våra stationer i regionnätet (40-130kV). Det här innebär att du kommer att planera och driva dina projekt i mål till rätt kostnad, kvalitet och tid. I arbetet ingår många kontaktytor, det handlar till exempel om löpande kontakter inom bolaget, men också kontakter med kunder, kommuner och myndigheter. Du kommer även att upphandla och leda konsulter, leverantörer och entreprenörer genom projektens olika faser. Utöver att ansvara för projekt hoppas vi också att du kommer att bidra till vårt gemensamma arbete med ständiga förbättringar genom att t.ex. delta i interna projekt och arbetsgrupper.
Hos oss kommer du att driva strategiskt viktiga projekt med komplex teknik, i samarbete med tekniska specialister i din projektgrupp. Du kommer att ha ansvar för omfattande projektorganisationer där det finns behov av samordning och ledning från din sida. Vi erbjuder dig ett arbete med dagliga utmaningar i en stimulerande och hjärtlig miljö. Du får arbeta med professionella och kompetenta kollegor i en verksamhet som bygger samhällskritisk infrastruktur. Här kommer det att finnas gott om både tekniska och kommersiella utmaningar.

Din profil
Vi tror att du som söker har en relevant universitets- eller högskoleutbildning. Som person är du ansvarstagande, du driver arbetet framåt med uthållighet och är strukturerad i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du är en tydlig kommunikatör och att du talar och skriver både svenska och engelska. Arbetet innebär resor, körkort B behövs.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker har en hög professionell etik och integritet. Du har ett öga för struktur och kvalitet där du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar när du fattar beslut. Vidare är du självständig i ditt arbete och kan nå goda resultat i komplexa frågeställningar.


Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Hos oss får du arbeta i en kultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva, positiva och arbeta fokuserat med hälsofrågor. Vår interna kultur präglas även av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
Läs mer om oss https://www.vattenfalleldistribution.se/  

Ö

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm (Solna)
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)