Inaktiv platsannons

Tekniker - Vattenfall Services i Säffle

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi förstärker våra verksamheter i Säffle och Båberg och söker nu tekniker inom stationer och ledningar. Bor du i Värmland, Dalsland eller Bohuslän och har elkraftbakgrund? Trivs du med ett omväxlande arbete och gillar att lösa tekniska problem? Då vill vi att du läser vidare. 

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll.

Din roll som tekniker.
Du kommer arbeta med service, felavhjälpning, underhåll och i vissa projekt inom spänningsintervallet 0,4 -20 kV. Arbetet innebär att du analyserar och lösa olika tekniska problem ute i fält för att säkerställa en trygg elleverans. Det här är jobbet för dig som tycker om kundkontakt och att samarbeta

Dina kvalifikationer som tekniker
I grunden har du gymnasial elkraftsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter. Eftergymnasial utbildning inom anläggningsmontage och/eller eldistribution är meriterande. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete som distributionselektriker/linjemontör eller stationstekniker. Alternativt har du erfarenhet av annan verksamhet inom el, exempelvis industri, elnät, installation eller montage och vill utvecklas i en ny roll inom elkraft.

Har du ESA, Säkerhet på väg samt Hjärt- och lungräddning så är det meriterande. B-körkort är ett krav liksom att du behärskar svenska i tal och skrift.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Övrigt
För dessa tjänster tillämpar vi hemstationering. Beredskap ingår i tjänsten. Resor med övernattning förekommer.

Vi ser fram emot din ansökan,  CV och ett personligt brev. I ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår namn, adress och relevanta erfarenheter.

Frågor
Anders Johansson, Rekryterande chef, Båberg, telefon 0706-08 85 85
Bent-Åke Edman, Rekryterande chef, Säffle, telefon 0705-36 51 30 
AnnaKarin Jungerfelt, Rekryterare, telefon 0724-52 07 89

Fackliga representanter
Marie Gelin Unionen
Johan Larsson (Hallsberg) SEKO
Torbjörn Blom Akademikerna
Anders Eriksson (Nyköping) Ledarna
Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.  
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på

 

Publicerad den

18-06-2019

Extra information

Ort
Säffle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Säffle | Värmlands län | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis