Inaktiv platsannons

Projektledare - Vattenfall Services i Väröbacka

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Har du erfarenhet av projektledning? Vill du bli en del av vår tillväxt inom industriprojekt?
 
Avdelningen Industriprojekt fokuserar helt på den externa marknaden inom rörentreprenader och vi växer med våra kunder inom tex. läkemedel, livsmedel, kemi och fjärrvärme. Arbetsgruppen är ett drivet gäng där mycket frihet ges under ansvar och där vi anpassar oss efter våra kunders olika behov. Vi värderar yrkesstolthet och samarbete högt, och letar därför efter nya medarbetare som vill vara en del av vårt växande team och bygga relationer med oss och våra kunder.
 
Din roll som Projektledare
Som Projektledare kommer du att driva montage- och svetsprojekt med fokus på hög kvalitet, dels i vår verkstad i Väröbacka, dels på site hos våra kunder i Göteborgs närområde. Möjlighet finns också att jobba på längre projekt runt om i Norden. Rollen innebär även resejobb som medför övernattning flera dagar i veckan.
 
De huvudsakliga arbetsuppgifterna:
• Ansvara för tidplan, kvalitet samt det ekonomiska utfallet av dina projekt
• Upphandling av entreprenörer, tjänster och material
• Säkerställa att våra marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs
• Medverkar till ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare
• Räkna på nya projekt
 
Dina kvalifikationer som Projektledare
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av projektledning inom mek/processindustrin och har ett etablerat nätverk med kunder och leverantörer. Om du har erfarenhet av svetsning är det meriterande men inget krav. Vana av att läsa ritningar är ett krav. För tjänsten krävs att du har B-körkort samt möjlighet att resa och ligga borta på veckorna. Svenska i tal och skrift är ett krav, engelska meriterande.
Vi tror att du har en god känsla för service och stor vana av att jobba med kunder. Som person är du självständig och driven, samt beslutsam och trygg i ditt ledarskap. Du är bra på att nätverka och samarbeta men framför allt besitter du viljan att alltid göra ett bra jobb. Du är inte rädd för att ta i och ror iland det du tar dig an, men du prioriterar även att trivas tillsammans på jobbet.
 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Väröbacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Väröbacka | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)