Inaktiv platsannons

Tekniker - Vattenfall Services i skog

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Har du en gymnasieutbildning inom elteknik och gillar att ta eget ansvar? Är du serviceinriktad och trivs med att arbeta självständigt? Då kanske just du är en av de tre tekniker vi rekryterar till Vattenfall Services!
 
Din roll som Tekniker
Inför kommande utmaningar stärker nu enheten i Jönköping/Höglandet med nya montörer/tekniker inom Stations och ledningsunderhåll. Du kommer att ingå i ett team med tekniker i blandade åldrar. Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av uppdrag, drift och underhåll av våra kunders elanläggningar. Du arbetar ibland också med underentreprenörer, vilka du kommer att samarbeta med och i förekommande fall leda.
 
Med fokus på säkerhet erbjuder vi marknadens fördelaktigaste lösningar för besiktning, service och underhåll av elanläggningar som gör våra kunders investeringar lönsamma. Vårt uppdrag är att genomföra underhåll och projekt inom 0,4kV till 400kV.
 
Din stationeringsort är din bostad och du kommer ha ett fritt och självständigt arbete. För att trivas i rollen är det viktigt att ha ett helikopterperspektiv. Tycker om att arbeta självständigt och trivs i skog och mark.
 
Du ska kunna planera väl och vara flexibel när det krävs. Du är kostnadsmedveten och det ställs höga krav på att ta ett stort eget ansvar då du som tekniker är Vattenfall Services ansikte ut mot kund.
Vattenfall Services erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Tjänsten är på heltid och din stationeringsort är din bostad. Ditt närmsta kontor kommer vara Jönköping, där du träffar dina kollegor. Arbetstiden är vardagar, beredskap kan komma att ingå i tjänsten. För att kunna utföra ditt dagliga arbete kommer du använda företagsbil. Som nyanställd har du en introduktionsplan samt tilldelas en mentor. Kollektivavtal finns.
 
Dina kvalifikationer som Tekniker
Du har studerat en elteknisk utbildning och har med fördel erfarenhet av att underhålla och bygga elkraftsanläggningar. Meriterande är kunskap inom stationsunderhåll. För att vara framgångsrik i rollen är du initiativtagande, tar stort eget ansvar för ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. Vidare ser vi gärna att du är en utåtriktad person då det ingår mycket kundkontakter i jobbet. Du har en god förmåga att planera och se helheten i ditt eget arbete och är kostnadsmedveten. Körkort B krävs och innehav av BE-körkort är en merit. Goda datorkunskaper samt god svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Meriterande om du har utbildningar såsom ESA, Säkerhet på väg, Heta arbeten samt Hjärt- och lungräddning. Saknar du någon av dessa, så kan du få möjlighet att gå dessa branschspecifika utbildningar.
 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
skog
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skog | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)