Inaktiv platsannons

Mättekniker - Vattenfall Services i Jordbro

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Söker du en ny utmaning och vill utvecklas och växa i din yrkesroll? Vi söker en tekniker till vår avdelning mätservice i Stockholmsområdet.
 
Din roll som mättekniker
Vi erbjuder ett spännande jobb som innebär att underhålla elmätare på ett säkert sätt. Våra tekniker arbetar idag med all tänkbar service av elmätare kategori 1-5. Vi utför bl.a. en stor mängd kontroller och åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät. Vi erbjuder både en intressant och innehållsrik tjänst. Du får ett självständigt, fritt arbete i varierande miljöer. Den ena dagen är inte den andra lik, vilket ger stor variation i vårt arbete. Hos oss finns möjlighet till utbildning och utvecklingsmöjligheter.
 
Dina kvalifikationer
Du ska trivas i ett självständigt jobb med mycket ansvar. Vi tror att du i grunden har en elteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå med praktisk erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av någon form av elmätarjobb kategori 1-5. Du kan svenska flytande i såväl tal som i skrift samt är datakunnig. B-körkort är ett krav då rollen innebär återkommande resor i tjänsten.

Som person ser vi att du är självgående och arbetar strukturerat. Du bör ha lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder och har en hög serviceanda. På Vattenfall Services sätter vi säkerheten främst, det är därför viktigt att du har högt säkerhetstänk.
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jordbro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jordbro | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)