Inaktiv platsannons

Elixir-utvecklare i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi på Bonnier Broadcasting expanderar utvecklingsavdelningen och söker dig som vill vara med att göra TV4 Play och C More till bäst i klassen i streamingvärlden och som vill jobba med produkter som når ut till nära en miljon användare varje kväll.

Hos oss arbetar vi i tvärfunktionella team och använder oss ofta av mobbprogrammering. Mobbprogrammering är ett utmärkt sätt att enkelt våga pröva något nytt och att snabbt vara produktiv även om språk och miljöer inte är de man behärskar bäst eller kanske rent av inte kan alls. Genom att lösa problem tillsammans blir din individuella utveckling en del av gruppens utveckling. Där man nu förhoppningsvis har skapat både förståelse av både sig själv och gruppen, samt programspråk, ramverk och produkten man jobbat på. Vår filosofi är att om teamet är framgångsrikt blir produkten framgångsrik.

Är du den vi söker?

Du kommer att arbeta i ett litet team med kunniga kollegor som ansvarar för utveckling och underhåll av en microservice-arkitektur, byggd främst med Go och Elixir. Det innebär design, implementation, testning, dokumentation och deploy, ofta flera gånger per dag. “You build it, you run it” är sättet vi arbetar på. Vi vill driva utvecklingen och definiera hur den ska se ut och vi tror att vi har en unik möjlighet att göra det. För att nå dit måste vi leverera solida tjänster med hög tillgänglighet som klarar av både hög belastning över tid samt de koncentrerade toppar som vissa sändningar kan medföra. Samtidigt är ett högt säkerhetsmedvetande viktigt då våra tjänster utsätts för olika försök till intrång eller belastningsattacker.

Vi tror att du har stort intresse för webbutveckling och distribuerade system och är antagligen mest bekväm på backend-sidan men förmodligen är komfortabelt att navigera i frontend-kod. Du ser enhetstester som en självklar del av ditt arbetssätt och dina lösningar är naturligt testbara.

Har du ett redan kunskapar inom Go och/eller Elixir är det ett stort plus!

Du har intresse och god förmåga att lära dig nya programmeringsspråk. Vi tror att lärandet sker både under arbetstid och utanför jobbet, är det något speciellt område inom teknik som du just nu lär dig mer om? Berätta det gärna för oss!

Vi erbjuder en modern arbetsplats, både när det kommer till de fysiska lokalerna samt arbetssätt och teknikval. Hos oss får du goda förutsättningar att balansera arbets- och privatliv. Vi sitter i nyrenoverade lokaler och vi har bl.a. en egen friskvårdavdelning med gym samt träningsklasser.

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill. Vi ser fram emot din ansökan och ber dig inkludera CV eller LinkedIn-profil.

Praktiskt

För frågor om tjänsten kontakta:
Sofia Broberger, rekryterare, sofia.broberger@bonnierbroadcasting.com
Kristian Saebdal, chef för integration och data, kristian.saebdal@bonnierbroadcasting.com.

Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till unionen@tv4.se.

Urval och intervjuer sker löpande.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej