Inaktiv platsannons

Technical Tester i Stockholm

... BookBeats mål är att vara ledande i kvalitetssäkring och i att hitta och lösa problem innan de når våra användare. Nu söker vi nästa stjärna till teamet som kan hjälpa oss ta nästa och...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

BookBeats mål är att vara ledande i kvalitetssäkring och i att hitta och lösa problem innan de når våra användare. Nu söker vi nästa stjärna till teamet som kan hjälpa oss ta nästa och framtida steg i hela verksamhetens utveckling mot målet.

Uppdraget

Som Technical Tester på BookBeat är du en del av utvecklingsteamet och kommer dagligen arbeta nära både utvecklare, UX, produktägare och andra testare. I takt med att BookBeat växer behöver vi även stärka upp testteamet och söker dig som har ett brinnande intresse för kvalitet och teknik.

Du kommer att arbeta inom ett dedikerat testteam som jobbar tillsammans med flera olika plattformar och tar ett helhetsansvar för hela BookBeat. Teamet är med från planering till slutförande av all utveckling och produktförbättring som sker.

Vi tror att du vill arbeta brett både på hög nivå där du funderar på hur testning och utvecklingsprocesser kan bli ännu bättre samtidigt som du gillar att gå ner i detaljer kring hur en specifik sak ska testas tekniskt och teoretiskt.

Arbetsuppgifterna kan variera mellan att hålla kvalitet i fokus i diskussioner kring kommande utveckling, planera och skriva automatiserade tester till att utföra manuella tester på app, web och backend i syfte att alla våra tjänster ska hålla hög kvalitet ut till användarna.

Arbetet

  • Förbättra och utveckla vår teststrategi och testplan tillsammans med resten av teamen
  • Planera, skriva och underhålla tester, samt coacha utvecklingsteamen inom testning
  • Identifiera områden där automatiserade tester skulle öka kvaliteten och förenkla arbetet för testare och/eller utvecklare, välja rätt verktyg och utveckla lämpliga tester
  • Manuellt testa våra olika produkter under eller efter utvecklingen för kvalitetssäkring innan release till användare

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej