Inaktiv platsannons

IT/ tekniker/ klient/ Windows på AB Lindex i Göteborg

Om tjänsten

Har du erfarenhet av att arbeta i eller driva projekt gällande IT-infrastruktur? Lockas du av en bred och varierad roll, där du får arbeta med spännande teknik och utvecklas tillsammans med ett företag som satsar på IT och digitalisering?

Vad kan vi erbjuda dig? Lindex är en av de ledande modekedjorna i Europa, med cirka 480 butiker och 5000 anställda. Vårt huvudkontor finns i Göteborg, där vi bland annat har en IT-avdelning bestående av över 60 personer. Lindex satsar på digitalisering och vi är en av de främsta omnikanalsaktörerna inom modebranschen. Vi söker dig som vill vara en del av vår resa framåt och som trivs i en snabb, spännande och föränderlig bransch!  Du får arbeta med personer med lång erfarenhet och för oss är det viktigt att du lockas av att utvecklas tillsammans med oss. Vår största tillgång är vår företagskultur, vi är ett visions- och värderingsstyrt företag där vi har roligt tillsammans på arbetet! Vi är ett vision- och värderingsstyrt företag. Vi arbetar efter värderingarna "empower yourself and each other, seek constant improvement, make business oriented decisions, act sustainable and make it simple". Delar du våra värderingar?

Vi söker en IT tekniker/Client Services som ska ingå i ett nytt team på Lindex, som arbetar för att utveckla och anpassa Lindex klienter för framtiden. Det innefattar klienter i hela vår verksamhet i samtliga länder; lager, kontor och butiker (datorer, tablets, mobiltelefoner och printrar). Rollen innebär att du deltar i projekt, tar fram strategier för framtiden, hanterar utrullningar samt arbetar för att säkra en stabil och jämn drift av Lindex klienter. Exempel på applikationer att hantera är Office 365 och Exchange. Vi arbetar även med bland annat Citrix och AirWatch, där både paketering samt drift av plattformarna ingår i teamets ansvar.

 Är det dig vi söker?

  • Tidigare arbetslivserfarenhet i en IT-teknisk roll då du har arbetat med utveckling och drift av klienter, gärna i projektform
  • Erfarenhet av att arbeta med såväl mjuk- som hårdvara
  • Mycket goda kunskaper i Windows, goda kunskaper i Office 365
  • Mycket goda kunskaper i engelska, goda kunskaper i svenska
  • Meriterande: avancerade kunskaper i Office 365 (arbetat med hur detta ska sättas upp), kunskaper inom Citrix, RDS, AirWatch, Active Directory, nätverk, GPO:er, tidigare erfarenhet av att driva IT-tekniska projekt, relevant eftergymnasial utbildning

Vi ser att du har förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt, du har ett tydligt kundfokus och du är en person som trivs med många kontaktytor. Din förmåga att prioritera och skapa nya kontakter kommer att vara uppskattade egenskaper, likväl din förmåga att skapa struktur samt att arbeta lösningsfokuserat.

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Deltidsjobb