Inaktiv platsannons

McDonald’s Jordbron i Jönköping söker Dig som vill bli en framtida arbetsledare Jönköping, Jordbron

Om tjänsten

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

McDonald’s i Jönköping söker Dig som vill bli en framtida arbetsledare. Som arbetsledare är det Ditt ansvar att Du och dina medarbetare blir ett bra team så att våra gäster får bästa tänkbara upplevelse. Du ska ha överblick över restaurangens alla områden; kök, kassa och matsal samt den yttre miljön runt restaurangen. Du blir ansvarig för restaurangen under Ditt skift vad avser bemanning, utbildning och kostnadsuppföljning. Först ger vi Dig en gedigen utbildning där teori och praktik varvas. Du får lära Dig alla arbetsuppgifter grundligt och därefter fortsätter din vidareutbildning bla. inom ledarskap. Målet är att Du ska fungera som arbetsledare inom sex månader.

Vi kräver en hel del av Dig, men i gengäld stöttar vi Dig på bästa tänkbara sätt.
För att lyckas tror vi att Du tycker om att arbeta i team, är serviceinriktad och vill ta eget ansvar. Är Du beredd att satsa på Dig själv är McDonald’s rätt arbetsplats.
Vi vill att du har avslutat dina gymnasiestudier och är över 18år. 

Välkommen med din ansökan senast den 9juni 2018.

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen.

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Restaurang | Deltidsjobb