Inaktiv platsannons

Pågen söker Supply Chain Controller i Malmö

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Pågen söker Supply Chain Controller

 

 

 

 

 

 

Supply Chain Controller till Pågen i Malmö

Vill du vara med och utveckla Sveriges ledande bageri i tillväxt? Vill du verka i ett företag där du kan påverka och utforma ditt arbete? Då hoppas vi att den nya tjänsten som Supply Chain Controller på Pågen låter intressant.

I arbetet ingår att arbeta med controlling inom de försörjande verksamheterna kvarn, inköp, logistik samt inom delar av produktutveckling och kvalitet. Du kommer att ansvara för att Pågen har tillförlitliga produktkalkyler och ansvara för processer och rutiner kring dessa. Du kommer att arbeta med verksamheterna och skapa verktyg och rutiner för att fånga nödvändig data och tillse att verksamheten har erforderliga verktyg för uppföljning och rapportering. 

Vidare kommer du att delta i, samt genomföra analys av bokslut samt driva prognosprocessen inom dina ansvarsområden.

Du kommer även stödja, förbättra och utveckla den finansiella rapporteringen samt internkontroll generellt.

Du ingår i controllerteamet som består av 5 personer och rapporterar till Controllerchefen för Pågen. Du är placerad på huvudkontoret i Malmö.

Resor kan förekomma, dock i begränsad omfattning och framförallt inom Sverige.

Vad erbjuder vi dig?
Pågen är ett familjeägt företag i femte generationen, med starka och välkända varumärken. Våra värderingar passion, mod, ansvar och gemenskap är viktiga för oss, och vi erbjuder spännande utmaningar i en dynamisk miljö.

Vem söker vi?
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är civilekonom eller motsvarande och har flera års erfarenhet av arbete inom business controlling i tillverkande bolag inom supply chain eller operations. Du är van vid att skapa processer och rutiner, du har ett stort affärsintresse och drivs av att identifiera förbättringsområden. Vidare är du kreativ och gillar att ha många kontaktytor i organisationen. Du är systemorienterad med hög kunskap i Excel. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift.

Du är en positiv och prestigelös person med mycket energi som blickar framåt och arbetar proaktivt och lösningsorienterat. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är drivande, samt håller god kvalitet på det arbete som du utför. Vidare är du strukturerad och analytisk, drivs av att identifiera förbättringsområden.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Pågen med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller mail kristina.bennet@mpya.se.

  • Grundat 1878
  • Familjebageri i femte generationen
  • Två bagerier i Malmö och Göteborg
  • 38% marknadsandel
  • Omsätter 2,7 miljarder kr
  • Levererar till 5000 matbutiker i Sverige
  • 1400 medarbetare i de nordiska länderna och i Tyskland
  Fler än 50 yrken representerade

På Pågen har vi fler än 50 yrken representerade bland våra medarbetare. Bland annat så har vi bagerimedarbetare, tekniker, driftledare, säljande distributörer, regionchefer, medarbetare på stödfunktioner som ekonomi, IT, HR och kommunikation, marknads- och säljavdelningar, kvalitetsavdelning, logistik och distribution.

Vi är alltid öppna för nya synsätt och bättre lösningar. Därför söker vi medarbetare som är kreativa, handlingskraftiga och gillar att ha roligt på jobbet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej