Inaktiv platsannons

Servis till Furuvik havskrog i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Den 19 maj öppnar Furuviksparken för säsongen. Samtidigt är det premiär för det nybyggda koncepthotellet Furuvik Havshotell. Det ska rymma 28 fyrabäddsrum, konferenslokaler och vara integrerat med Furuvik Havskrog, tidigare Furuviks Brygga, som från och med i år drivs i Furuviks egen regi. Ansvarig för restaurangen blir den erfarne kocken Jonas Dahlbom.

Vill du vara en del av detta spännande äventyr och samtidigt utvecklas inom restaurangbranschen, är det dig vi söker!

I rollen som servitris/servitör på vår Havskrog arbetar du främst med bordsbeställningar samt ansvarar för betalning och redovisning av försäljning.

Vi söker dig som främst har ett genuint intresse för mat och dryck, är initiativ- och uppfinningsrik, nyfiken och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra restaurang- och hotellgäster. Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av servering eller bar. Det är även meriterande om du har en pågående eller avslutad restaurangutbildning.

Tjänsten är säsongsanställningar som sträcker sig från mitten av juni till slutet av augusti med varierande sysselsättningsgrad. Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger

Sista ansökningsdagen är den 3 juni, men urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb