Inaktiv platsannons

Parkfoodvärd i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Som medarbetare på Kolmården har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för drygt en halv miljon barn och vuxna varje år!  

Till säsongen 2018 söker vi nu nya stjärnor till våra Parkfoodenheter och restauranger och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! Vi söker dig som brinner lika mycket för god mat som att ge ett grymt gästmöte. Du är en viktig del i att leverera Kolmårdens unika matutbud till våra gäster. Hos oss kan du arbeta som antingen parkfoodvärd, köksbiträde eller restaurangbiträde. Om inget annat anges behöver du vara minst 18 år när säsongen drar igång den 22 april 2018.

Nedan kan du läsa om de olika spännande rollerna:

Parkfoodvärd:

Som Park Foodvärd arbetar du i någon eller några av våra kiosker, caféer eller snabbmatsrestauranger. Du arbetar antingen i kök med tillredning av mat eller i kassan där försäljning och gästmöte står i centrum. Stort fokus ligger också på att se till att din enhet alltid ser trivsam ut för såväl gäster som kollegor. Tempot kan stundtals vara mycket högt och vi letar därför efter dig som arbetar effektivt, trivs när det är full fart och är en given lagspelare.Om du har tidigare erfarenhet från restaurang, service eller annan kassavana är det meriterande. Denna tjänst kan du som har fyllt 16 år söka.

Köksbiträde:

Till denna roll söker vi dig som har ett genuint intresse för matlagning och som ser detta som en möjlighet att få ytterligare erfarenhet från restaurangbranschen. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete eller har gått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare arbetar du gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du lockas av att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Restaurangbiträde:

I denna roll arbetar du med våra bufféer i restaurang Safari. Arbetsuppgifterna innefattar främst att ställa iordning buffén, fylla på, plocka disk samt att hålla rent och fräscht vid serveringen, i matsalen och på uteserveringen. På kvällen arbetar du även med bordsbeställningar samt ansvarar för betalning och redovisning av försäljning. Som person är du ansvarstagande, initiativrik och lösningsfokuserad i ditt arbete. Tempot på restaurang Safari kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig samtidigt som du har en god förmåga att behålla en positiv och glad inställning till både kollegor och gäster. Vidare är du också en lagspelare som alltid hjälper och stöttar dina kollegor när det behövs. Har du erfarenhet eller utbildning från restaurangbranschen är det meriterande.

Samtliga tjänster är säsongsanställningar där arbetsperioden sträcker sig från april till september. En del tjänster har kortare arbetsperiod som löper ex. under högsäsong och andra tjänster sträcker sig över hela arbetsperioden. Arbetstiden är anpassad efter verksamhetens öppettider där arbetet är förlagt både vardagar, kvällar samt helger. Obligatorisk utbildning och introduktion kommer att ske i anslutning till anställningens start. 

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar ej emot ansökningar via mail. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb