Inaktiv platsannons

Lokalvårdare nattetid i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Nu söker vi nya stjärnor till rollen som Lokalvårdare nattetid och letar efter dig som är en lagspelare och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! 

För att all vår personal ska kunna trivas hos oss är en viktig förutsättning en ren och fräsch arbetsplats. Som Lokalvårdare nattetid är ditt huvudfokus en skinande ren och välstädad park. I rollen arbetar du nattetid med städning och renhållning av våra kontor, omklädningsrum, allmänna toaletter samt andra publika utrymmen , men också vissa kvällspass i driften för att få en helhetsupplevelse av jobbet.

Då du arbetar nattetid och våra kontor är utspridda över hela parken, både i samt utanför, är B-körkort samt tillgång till bil ett krav för denna tjänst. Vi söker dig som är självgående, initiativtagande samt gillar ordning och struktur. Vidare är du alltid noggrann i ditt arbete, du har ett öga för detaljer och har en känsla för vad som uppfattas som ” rent & fräscht”. Utöver detta är det också viktigt att du är flexibel och ansvarstagande då arbetet är mycket självständigt.

Anställningen sträcker sig från april till oktober med varierande sysselsättningsgrad, där arbetet är förlagt både på vardagar samt helger. En del tjänster sträcker sig under hela arbetsperioden medan andra tjänster sträcker sig under delar av säsongen såsom högsäsong. Lön tillämpas enligt kollektivavtal.

Sista ansökningsdag är 22 maj men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb