Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Örnsköldsvik

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Arbetsledare

Vår anläggningsverksamhet växer och vi söker fler arbetsledare till vårt team. Arbetsområdet omfattar Västerbottens län och Örnsköldsviks kommun. Våra projekt rör i huvudsak mark-, väg- och ledningsarbeten, dammar, järnväg och anläggningsbetong.

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Planera, leda och följa upp det dagliga arbetet
  • Medverka till en god arbetsmiljö
  • Föra dagbok, rapportera hinder, ändringar samt avvikelser
  • Upprätta arbetsberedningar och att kommunicera dessa
  • Avropa material och underentreprenörer

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är driven, kommunikativ och ordningsam. Ledarskapet viktigt för att lyckas i rollen och det är viktigt att du kan skapa engagemang bland medarbetarna.

Kravprofil
Vi söker dig som har arbetat som arbetsledare, eller i en liknande befattning i branschen under minst ett par år. Teknisk utbildning är meriterande. B-körkort och god datavana är ett krav. Eftersom vi jobbar över hela Västerbotten och Örnsköldsviks kommun, är din mobilitet en förutsättning, medan bostadsort inom området har mindre betydelse.

Vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett intressant arbete med många utmaningar och stora möjligheter till utveckling.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej