Inaktiv platsannons

Inköpare i Kiruna

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Inköpare

Vill du vara med och flytta en stad? Malmfälten är idag en av de mest spännande platserna i Sverige, där samhällen flyttas på grund av gruvbrytningen.  Som projektinköpare på Peab har du en unik chans att delta i stadsomvandlingen.

Om tjänsten
Som projektinköpare arbetar du nära produktionen. Du stöttar platschefer och kalkylingenjörer genom hela anbudsprocessen, från upphandling till färdigställande av projekt. Du kommer bland annat att arbeta med leverantörsbedömningar, förhandlingar, kontrakt  och uppföljningar i enlighet med Peabs inköpsprocess.  Du kommer även att arbeta med leverantörsutveckling och ansvara för att säkerställa inköp till lägsta totalkostnad innefattade kvalitet, service, logistik, leveransprecision och minimerad riskexponering. Det är en komplex och spännande utmaning. 

Tjänsten är placerad i Kiruna eller Gällivare.

Vi erbjuder dig
Peab är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi har det stora företagets muskler samtidigt som vi har en god lokal förankring.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus.  Utvecklingsmöjligheterna är goda och du har ett starkt stöd av ett inköpsteam och engagerade kalkylingenjörer och platschefer.  

Vem är du?
För att trivas i rollen som projektinköpare är det viktigt att du har ett brinnande engagemang för affärer samt trivs med att skapa och bibehålla god relationer.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och självständig. Du tycker om att ta ansvar och kan agera trovärdigt.

Det är meriterande om du har universitets- eller YH-utbildning samt branscherfarenhet.

Du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift samt innehar B-körkort.

Ansök
Urval och rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan idag!

 

Vi undanbeder oss kontakt med annonssäljare då vi gjort vårt strategiska val av annonsplats

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kiruna
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej