Inaktiv platsannons

Redovisningsansvarig – mindre bolag, helhet, södra Göteborg!

Om tjänsten

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Vad innebär rollen?
Till den här rollen som redovisningsansvarig för ett mindre bolag är du del av ett större sammanhang och ingår i ett ekonomiteam. Du ansvarar för helheten inom redovisning för ett bolag med cirka 30 miljoner i omsättning.   

Dina arbetsuppgifter omfattar löpande redovisning, moms, fakturering, intrastat, viss löneadministration, bokslut samt leverantörs- och kundreskontra. Du arbetar tätt med VD för bolaget och har i övrigt kontakt med bland annat revisorer. Du kommunicerar mest på svenska.

Tjänsten är på heltid, helst med start i juni men även början av augusti kan vara aktuellt. Du kommer att påbörja din tjänst som konsult via SJR med en tydlig avsikt att fortsätta som anställd hos vår kund. Arbetsplatsen är belägen i södra Göteborg. Till en början, under överlämning, kommer dagsresor till bolaget cirka en timmes bilfärd från ditt kontor ingå.    

Vem är du?
Som person är du noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i en bred roll. Du trivs också i team och har god kommunikationsförmåga.  

Din praktiska erfarenhet bygger på någon eftergymnasial ekonomisk utbildning samt några års erfarenhet av redovisning. Kanske har du några års erfarenhet från revision och vill nu arbeta med redovisning på ett bolag? Du är trygg i svenska och du ligger på en god nivå i ditt Excelanvändande.

Din ansökan
Om du tycker att du har rätt profil för rollen och funderar över något särskilt är du varmt välkommen att kontakta Karin Fors på 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar.

Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag. 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb