Inaktiv platsannons

Business Controller för konsultuppdrag inom telekombranschen med start omgående i Stockholm

Om tjänsten

Vår kund inom telekombranschen söker nu en Business Controller som kommer att arbeta nära deras kommersiella enheter. Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående. Kunden sitter i fina lokaler i Kista.

Kunden är i en spännande fas och söker nu efter en resurs som kan stötta upp i denna arbetsintensiva period.  I rollen kommer du att på ett proaktivt sätt ansvarar för enhetens arbete med resultatuppföljning, styrning, prognostisering, budgetering, rapportering och uppföljning. I den här rollen rapporterar du till enhetens Head of Business Control.  Rollen innebär många kontaktytor där du får möjlighet att skapa ett stort personligt nätverk inom bolaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Delta i och leda arbetet med prognos- och budgetarbete
  • Skapa analyser och rapporter av operationella och finansiella nyckeltal för butikskedjan samt kommunicera resultaten till ledningen och övriga verksamheten
  • Driva kostnadsförbättrande och effektiviserande åtgärder inom enheten
  • Delta i projekt inom verksamhetsstyrning och uppföljning
  • Stödja ledning och verksamhet vid investeringar genom att ta fram business case samt presentationsunderlag

Vem är du?
För att passa i rollen du tre till fem års erfarenhet av att arbeta som controller eller liknande, med en extrem koll på dina siffror och en god förmåga att prioritera. En av dina uppenbara styrkor är Excel och du har stor vana vid att presentera finansiella resultat. Starkt intresse av att förstå en operativ verksamhet och hur affären drivs. Erfarenhet av telekombranschen är meriterande. Universitetsutbildning som civilekonom och/eller civilingenjör el. motsvarande är ett krav.

Vi tror att du är en analytisk och ansvarstagande person med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är driven och trivs med att arbeta i högt tempo med förmågan att prioritera och arbeta mot deadlines.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb