Inaktiv platsannons

Sommarvikarier till Kundtjänst på huvudkontoret i Stockholm

Om tjänsten

Jobba hos Systembolaget

Sommarvikarier till Kundtjänst på huvudkontoret

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu sommarvikarier till Kundtjänst.

Vi söker dig som brinner för service, gillar att möta människor, lösa problem och generöst delar med dig av din kunskap! Tjänsterna är på hel- eller deltid och visstidsanställningar, sommaren 2018.

Om oss 
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen 
Rollen som kommunikatör innebär att du är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med kollegerna kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet innebär att du växlar mellan att möta kunder i telefon, mejl, chatt och sociala medier. Stark servicekänsla och trevliga möten kännetecknar arbetet.
Som kommunikatör på kundtjänst kommer du att:
Generöst dela med dig av dina kunskaper om Systembolagets uppdrag, information om butiker, sortimentet, mat- & dryck i kombination, tjänster, systembolaget.se och övrigt som våra kunder efterfrågar.
Hjälpa kunderna att använda sb.se och våra e-beställningstjänster på bästa sätt samt att lösa de problem som dyker upp i beställningsflödet.
Stödja kollegerna i butik och på huvudkontoret, främst i direkta kundärenden, samt ge support till våra ombud och vid hemleverans.
Dokumentera och dela synpunkter och önskemål från våra kunder, kollegor och övriga intressenter.

Om dig 
Du brinner för service, imponerar på kunderna och hanterar både nöjda och missnöjda kunder på ett professionellt sätt. Du inspireras och drivs av att lösa problem och arbetar både strukturerat och effektivt. Du är nyfiken, har god förmåga att ta till dig information och trivs med att lära dig nya saker. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp, och genom gott personligt ledarskap bidrar du till framgång för dig själv och andra.
Du har god varukunskap på nivå Level 3 Award in Wines & Spirits (WSET) samt god kunskap kring mat & dryck i kombination. Du har en gymnasieutbildning och all typ av högskoleutbildning är meriterande. Du har några års erfarenhet av att arbeta med dryckesrådgivning, gärna inom Systembolaget samt erfarenhet från annat arbete inom service, t ex detaljhandel, hotell eller restaurang.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift, oavsett om det gäller telefon, mejl, chatt eller sociala medier. Dina kunskaper i svenska är mycket goda och du kommunicerar bra på engelska - ytterligare språkkunskaper som ex norska är en merit. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av skriftlig kommunikation. Och då du kommer att jobba i olika digitala/social kanaler och chatt är det en merit att du är en god digital skribent.
Du har god datorvana och erfarenhet av att söka information i olika databaser samt på Google. Vi ser gärna att du redan jobbar eller har jobbat i någon av våra butiker eller på huvudkontoret. Uppdrag som varugruppsansvarig, kundorderansvarig eller dryckesprovningshandledare är meriterande.
Du skapar goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du i din roll på Kundtjänst är hela Systembolagets ansikte utåt.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en individuellt anpassad introduktion, beroende på förkunskaper ca 2-3 dagar, som genomförs på plats.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej