Inaktiv platsannons

Kvalitetsingenjör i Frövi

Produktion Frövi söker en Kvalitetsingenjör till avdelningen Kvalitet och Miljö. Om tjänsten Kvalitet och Miljöavdelningens uppgift är att vara en stödfunktion för problemlösning i massabruk, kartongtillverkning och efterbearbetning samt inom området miljö och energi. En stor del av arbetet bedrivs i pelare och team enligt WCOM-metodiken (BKOM- BillerudKorsnäs Opertiva Målstyrning).

Om tjänsten

Produktion Frövi söker en Kvalitetsingenjör till avdelningen Kvalitet och Miljö.
Om tjänsten
Kvalitet och Miljöavdelningens uppgift är att vara en stödfunktion för problemlösning i massabruk, kartongtillverkning och efterbearbetning samt inom området miljö och energi. En stor del av arbetet bedrivs i pelare och team enligt WCOM-metodiken (BKOM- BillerudKorsnäs Opertiva Målstyrning).

Tjänsten är ett vikariat i 6 månader med stora möjligheter till att bli en tillsvidareanställning.

Denna tjänst har stort fokus mot analyser och utredning inom produktionsenheterna. Ofta kopplat i nära samarbete med kund.

Kvalifikationer

Till denna befattning söker vi en person med goda kunskaper och intresse för att analysera och utvärdera data från produktionsprocessen. Det är viktigt att du tycker om att driva kvalitetsfrågor och tycka om att driva aktiviteter självständigt utifrån det behov som finns i organisationen. Du är positiv och arbetar strukturerat samt är en god administratör. Merititerande är kunskaper i statistik och multivariata analysmetoder samt om du tidigare har jobbat med förändringsarbete. Vi ser gärna att du tidigare jobbat med WCOM, TPM, Six Sigma eller Lean.

Du som söker har en akademisk utbildning, gärna civilingenjörsutbildning, eller inhämtat motsvarande kunskaper på annat sätt.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Frövi | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)