Inaktiv platsannons

Utvecklingsingenjör i Skärblacka

Om tjänsten

På vår sektion för Processutveckling & Miljö bedrivs utvecklingsarbete för ökad prestanda inom hela Skärblacka Bruk. Tillsammans med brukets driftavdelningar arbetar vi för att förbättra våra processer mot högre effektivitet och kvalitet samt sänka kostnader. Vi söker nu en utvecklingsingenjör som i rollen som internkonsult vill vara med och påverka brukets utveckling både i nutid och framtid.

Om tjänsten
Arbetet som utvecklingsingenjör är till stora delar uppdragsstyrt och innefattar bland annat att; 

Projekten och uppdragen kan vara inom områden som till exempel energi, kemikalieåtervinning samt massa- och papperstillverkning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör med fördel inom maskin eller teknisk fysik samt med kunskaper om massa- och pappersteknik. Du har praktisk erfarenhet av projektledning och erfarenhet av förändringsarbete, med förmågan att genomföra de förändringar som är direkt kopplade till processen med ständiga verksamhetsförbättringar. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du är initiativkraftig och drivs av att söka förbättring och utveckling, både på egen hand och tillsammans med andra. Du har en god analytisk förmåga och ett proaktivt arbetssätt samt är van att självständigt planera dina arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och stimuleras av att arbeta med såväl kollegor inom den egna sektionen som med kollegor inom övriga delar av vår verksamhet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skärblacka | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)