Inaktiv platsannons

Produktionsingenjör i Gävle

Om tjänsten

Vill du utmana det konventionella och medverka till en hållbar framtid?

Arbeta hos ett företag där säkerheten alltid går först av omtanke för dig och dina kollegor?

Identifiera förbättringar i nära samarbete med andra?

Varje dygn producerar våra 700 medarbetare i Gävle Bruk material till hundratals miljoner förpackningar, som når människor världen över. Nu söker BillerudKorsnäs Gävle en Produktionsingenjör till vår kartongmaskin.

Om tjänsten
Som Produktionsingenjör hos oss arbetar du i en utvecklande miljö där drift- och kvalitetsfrågor är centrala på såväl kort som lång sikt. Du arbetar i mycket nära samarbete med operatörer, produktionstekniker och sektionsansvariga. Du får hantera aktuella säkerhetsfrågor, utveckla och delta i den operativa styrningen, coacha medarbetare samt initiera och utföra analyser och provkörningar, arbeta med ständiga förbättringar samt bereda och genomföra framtida investeringar.

Kvalifikationer

Personliga egenskaper
Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, värderingar och din förmåga att nå resultat. Du arbetar analytiskt, strukturerat, faktabaserat och med stark drivkraft. Du har viljan och förmågan att självständigt driva aktiviteter och projekt. Då du i arbetet kommer att ha bred kontaktyta är din samarbets- och kommunikationsförmåga av central betydelse.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)