Inaktiv platsannons

Projektledare Hållbarhet i Stockholm

Projektledare H... ... Sista ansökan 2018-05...

Om tjänsten

Projektledare Hållbarhet Stockholm
Sista ansökan 2018-05-30

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea HK i Kista dig som vill jobba som självgående Projektledare Hållbarhet med fokus på att accelerera IT branschens påverkan på hållbar utveckling. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 

"På Atea får jag jobba dynamiskt med utmanande frågor i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter inom hållbarhet. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag har möjligheter att växa varje dag." – Filip Engholm, Hållbarhetsspecialist på Atea 
 
Din roll i laget 
I rollen som Projektledare Hållbarhet kommer du att ansvara för att utveckla och genomföra projekt som koncept validerar nya sätt att arbeta med hållbarhetsfrågor och driva innovation inom hållbarhet, såväl som med partners och som med kunder.  
 
Främst kommer du att vidareutveckla it branschens mest spännande hållbarhetsprojekt – Atea Sustainability Focus, som syftar till att accelerera den globala it branschens påverkan på hållbar utveckling samt att sprida det framgångsrika nordiska sättet att jobba med hållbarhet.   
 
Du kommer att jobba inom Ateas hållbarhetsavdelningen, som samlar vassa specialister för att driva hållbarhetsstrategiska frågor internt så väl som mot partners och kunder. Vi arbetar för en ansvarsfull leverantörskedja, för att förbättra vår egen och våra kunders hållbarhetsprestanda samt realisera hållbarhetspotentialen från it. 
 
Du erbjuds en utvecklande roll, där du adresserar utmanande frågor i löpande kontakt med både Ateas kunder och säljorganisation samt våra partners och den globala IT branschen. 
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Projektledare Hållbarhet är: 
  • Vidareutveckla Atea Sustainability Focus och ansvara för genomförandet av den årliga nordiska kunddialogen, den internationella Hållbar it konferensen ASF Forum, det årliga mötet av ASF Rådet och ASF rapporten. 
  • Konceptvalidera vårt proaktiva engagemang med kunder för att förstärka dialogen med branschen och driva gemensamma hållbarhetsmål. 
  • Utveckla nya projekt med syfte att främja hållbar innovation; leda, planera, fördela och kontrollera projektarbetet och identifiera lämpliga förvaltningsstruktur inom verksamheten. 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
I vårt team är vi tre kvinnor och en man och ser fram emot att välkomna en briljant och självgående kvinna eller man till!  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du är en strukturerad, självgående projektledare med en kreativ problemlösningsförmåga. Du är kommunikativ och relationsskapande. Du brinner för hållbarhet, du utmanar allmänt accepterade metoder. Du inspireras av att ha många kontaktytor och få saker och ting att hända. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
För att lyckas i tjänsten som Projektledare Hållbarhet, tror vi att du har minst 4 år arbetslivserfarenhet och att du har följande kompetenser: 
  • Projektledning metodik och verktyg  
  • Erfarenhet av att jobba med olika intressenter mot gemensamma mål  
  • Högskoleutbildning eller motsvarande  
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt  
Erfarenhet av B2B branschen och goda kunskaper om hållbarhetsutmaningar inom it branschen är meriterande. 
 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)