Inaktiv platsannons

Produktspecialist Klient i Göteborg

Om tjänsten

Produktspecialist Klient Göteborg
Sista ansökan 2018-06-15

Vi växer och söker nu fler medarbetare inom affärsområdet klient. 
 
Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur   
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. 
 
Din del i laget 
Ateas försäljning växer inom området klient och produktnära tjänster. För att kunna ta hand om tillväxten på ett kvalitativt sätt har ledningen tagit beslut om ytterligare satsningar som innebär förstärkning inom både försäljning och leverans. 
 
Din roll i laget   
Vi söker nu dig som vill arbeta med försäljning av Ateas erbjudande inom klient och produktnära tjänster mot regionens kunder. 
 
Vill du ansvara för att proaktivt identifiera affärsmöjligheter och ta en aktiv roll i kundteamen med AM/KAM för att skapa dialoger med nyckelpersoner hos kunderna kopplat till erbjudandeområdet så är detta rollen för dig. 
 
Vi ser även ett behov i rollen att kontinuerligt vara uppdaterad avseende marknadsutveckling/trender inom hårdvara samt upprätthålla och skapa nya affärskontakter med leverantörer (inom affärsområdet). 
 
Till din hjälp har du ett av IT-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation.   
 
För att lyckas som säljare hos oss behöver du:   
  • Alltid ha kunden i fokus   
  • En utåtriktad personlighet   
  • Förmågan att driva kunder taktiskt och strategiskt 
  • Kunskap om IT och dess nytta för verksamheten   
  • Ett bra driv och vinnarinställning   
Meriterande egenskaper inkluderar:   
  • Erfarenhet av liknande roller och/eller liknande bransch   
  • God administrativ förmåga samt kunna hantera många aktiviteter parallellt 
Vårt erbjudande till dig   
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige. Vill du också vara en del av landslaget?   
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb)