Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare i Stockholm

Om tjänsten

Är du den positiva, utåtriktade och hjälpsamma personen i alla sammanhang? Vill du ha möjlighet att utvecklas och bygga din egen karriär från start?  Då har vi tjänsten för dig!

 

Som medarbetare i kundtjänst på Impressive Relations utgör du en mycket viktig del i företagets servicefunktion där du levererar högkvalitativ service till våra kunder. Tjänsten innefattar delat ansvarar för all service och merförsäljning kopplat företaget.

För att uppnå bolagets gemensamma samt dina individuella mål krävs det att du har viljan att lyckas och ett driv framåt i kombination med en förståelse för kundens behov. Dina personliga prestationer är viktiga och du arbetar under frihet med ansvar där du samtidigt har ansvar för att medverka till en positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor. 

Tjänsten passar dig som vill arbeta inom ett väletablerat företag med familjär stämning där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Som person är du social och positiv och tycker om att skapa kontakt med kunder.


Impressive Relations är ett bolag som är verksamma i hela Sverige. Vi har sedan flera år tillbaka arbetat aktivt med mestadels försäljning direkt till privatkonsumenter.

För att jobba hos oss på Impressive ska du:

  • Älska försäljning
  • Vara utåtriktad och social som person
  • Vilja arbeta i ett team som gillar att vinna 
  • Sprida positiv energi

Formella krav för att kunna anta rollen är att du har fyllt 18 år och att du har mycket goda kunskaper i svenska. Tidigare sälj- och serviceerfarenhet är meriterande men inget krav.


Vi söker dig som är:

  • Utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med andra
  • Den uthålliga vinnarskallen som ser möjligheter överallt
  • Ansvarstagande och drivs av personlig utveckling

Viktigt är din passion och din förmåga att driva dig själv till allt bättre resultat. Du tror stenhårt på vad du har att erbjuda den du möter. Samtidigt är du lyhörd och kreativ och kan anpassa din kommunikation till situation och person. Alla våra befintliga och framtida kunder är olika, men alla är lika viktiga.


Känner du dig träffad? Tveka inte att skicka din ansökan 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej