Inaktiv platsannons

Enhetschef Byggteknik till Forsmarks Kraftgrupp i Gävle

Om tjänsten

  


Är du en engagerad och målmedveten ledare som söker nya utmaningar? Då kan det här vara tjänsten för dig!


Inom byggteknik & infrastruktur ansvarar vi för konstruktion, utveckling och förvaltning av byggnader och infrastruktur inom Forsmarksområdet. Förutom byggnader i anslutning till produktionsanläggningarna har vi hand om fastighetsbeståndet i Forsmarks bruk, vägbyggen och annan infrastruktur. Vi deltar i stora byggprojekt, har ett brett kontaktnät och arbetar även med samordningsfrågor gentemot andra aktörer i Forsmarskområdet.

Vi har förmånen att arbeta i en spännande miljö som präglas av utmaningar och problemlösning. För att ge våra kunder ett professionellt stöd i byggfrågor behöver vi ständigt utveckla både arbetssätt, verktyg och metoder. Vårt arbetsklimat präglas av öppenhet, samarbete och entusiasm. 
 
Vi söker nu en driven enhetschef som tillsammans med fyra gruppchefer och ett 30-tal medarbetare med bred kompetens vill vara med och driva vår verksamhet vidare.

Din främsta uppgift som enhetschef
• Leda, styra och följa upp verksamheten mot uppställda mål
• Fortsätta arbetet med att utveckla metoder och arbetssätt inom verksamheten
• Resursplanera, motivera och utveckla medarbetare
• Ansvara för enhetens ekonomi på kort och lång sikt

Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och rapporterar till avdelningschef.

Du behöver ha följande kvalifikationer
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med lämplig inriktning alternativt har lång dokumenterad erfarenhet inom byggteknik och infrastruktur. Du är en erfaren chef som brinner för att utveckla både verksamhet och medarbetare och du är van att driva förändringsledning ur olika perspektiv.

Som ledare är du trygg och mogen och vet hur man engagerar och skapar delaktighet. Du ser möjligheter i samarbete och samverkan och har förmågan att på ett naturligt sätt leda och stödja dina medarbetare för att nå uppsatta mål. Du har god självinsikt och är både lyhörd och kommunikativ.

Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Vi erbjuder dig
Hos oss på Forsmarks Kraftgrupp får du ett utvecklande arbete i en miljö där säkerhet, kvalitet och teknik står i centrum. Du får ta ett stort ansvar för en verksamhet som präglas av komplexa arbetsuppgifter och kompetenta medarbetare. Att du genom samverkan och kontaktnät utvecklas som ledare.

Placeringsort
Forsmark. Du har även möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle, Uppsala, Solna eller arbeta hemifrån när det fungerar med ditt dagliga arbete.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)