Inaktiv platsannons

Tekniker - Vattenfall Services i Stockholm

Om tjänsten

 

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 750 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige.


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Våra kunder finns inom eldistribution, energi, industri, infrastruktur, fastighet och entreprenad.

Avdelning Service Ledningar Stockholm 2 arbetar främst med felavhjälpning och underhåll av lokalnätet.

Gillar du att ta eget ansvar? Är du serviceinriktad och arbetar helst utomhus? Det kanske är dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar en Servicetekniker till Jordbro!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med felavhjälpning och underhåll av friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer inom spänningsnivåer 0,4-, 10-, 20 kV. Det här är jobbet för dig som tycker om kundkontakt och samarbete, här kommer du i huvudsak att arbeta utomhus och ha möjlighet att analysera och lösa olika tekniska problem för att säkerställa en trygg elleverans. Beredskap förekommer i arbetet. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll.

Dina kvalifikationer
Vi tror att du i grunden har en el-teknisk utbildning på gymnasienivå, har du eftergymnasial utbildning inom eldistribution är det meriterande. Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att arbeta som distributionselektriker/linjemontör inom spänningsnivåer 0,4-, 10-, 20 kV. Vi ser gärna att du har utbildningar som ESA, Säkerhet på väg och Hjärt- och lungräddning samt intyg för arbete på hög höjd. Du tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.


För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Som person är du trygg, du tar egna initiativ och har ett strukturerat arbetssätt.

Du måste ha B-körkort och tala och skriva svenska, gärna också engelska.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)