Inaktiv platsannons

Medarbetare till Kundservice Offentlig Affär i Sundsvall

... Vi söker medarbetare till vår kundservice för Offentlig Affär som vill vara med i vår fortsatta tillväxt. Offentlig Affär fortsätter att vinna upphandlingar och ökar antalet kommun- och...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi söker medarbetare till vår kundservice för Offentlig Affär som vill vara med i vår fortsatta tillväxt. Offentlig Affär fortsätter att vinna upphandlingar och ökar antalet kommun- och landstingskunder. Den service som vi ger kunderna är avgörande för att Skandia ska fortsätta växa sig ännu större på den kommunala pensionsmarknaden. Avdelningen finns i Sundsvall och består i dagsläget av 22 personer. Vi söker nu fler medarbetare.

Din roll

Som medarbetare jobbar du med service till våra kunder genom telefon och mejl samt administrerar olika pensionsärenden. Våra kunder är i första hand arbetsgivare men även deras anställda och pensionärer.

Några av våra medarbetare
Daniel Winther
Portföljförvaltare
"Den professionella miljön, duktiga medarbetare som ställer krav, pushar och samtidigt visar uppskattning för varandra"
Sofie Kulp-Tåg
Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens"
Johan Hagman
Telefonrådgivare
"Den optimala storleken på företaget, gör att känslan av att bidra fortfarande är stor samtidigt som du har möjlighet att specialisera dig inom olika områden."
Linda Karlsson
IT Utvecklare
"På Skandia är det högt i tak och alla idéer är välkomna. Vill du testa ny teknik eller arbetssätt uppmuntras du att testa och det uppskattas att du tänker framåt. "
Kvalifikationer

Din profil

Som person är du social, ansvarsfull och självgående. Du är kundorienterad och brinner för ditt jobb. Du presterar som bäst i en tempofylld miljö där du har många arbetsuppgifter på gång samtidigt. Du tycker om att arbeta strukturerat och effektivt med egen initiativförmåga. Du tar ansvar och jobbar självständigt men samarbetar gärna med andra för att uppnå mål.
Du har god kommunikativ förmåga och talar och skriver svenska obehindrat. Du ska ha god datorvana samt tidigare erfarenheter av tjänstepensioner.

Din bakgrund

Vi söker dig som vill ha ett varierande och kompetenskrävande arbete. Vi vill att du har erfarenhet av och ett intresse för kollektivavtalade pensioner samt en stor vilja att lära mer för att kunna bli en specialist inom området. Erfarenhet av kommunala pensioner är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)