Inaktiv platsannons

Spontanansökan City Gross Nyköping

Om tjänsten

City Gross är en svensk dagligvaruhandel som vågar vara annorlunda och har ett koncept som skiljer sig från andra dagligvaruhandlare genom exempelvis det butiksstyckade köttet. Som medarbetare på City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service. Tillsammans arbetar vi mot vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!
Dina arbetsuppgifter
Inom butiken finns flera olika avdelningar, så som Frukt & Grönt, Kolonial, Färskvaror och Hem & Fritid. Arbetsuppgifterna kretsar kring varupåfyllnad, kundtjänst och kassatjänst.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Din bakgrund
Du har ett stort intresse för mat och gillar att sälja varor. Du är resultatorienterad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
 
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.
Din ansökan
Är du intresserad av att vara med oss att arbeta mot vår mission är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Vi behåller din ansökan i 6 månader, har du inte hört från oss inom denna tid är du välkommen att skicka in en ny ansökan.

Alla lediga tjänster publiceras på vår hemsida och vi rekommenderar dig att skicka in din tjänstspecificerade ansökan till lediga tjänster.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se 
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej