Inaktiv platsannons

City Gross i Växjö söker Kolonialchef

Till vår City Gross butik i Växjö söker vi en inspirerande Kolonialchef som arbetar efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Tjänsten omfattar heltid och startar under augusti månad. Dina... I din roll som...

Om tjänsten

Till vår City Gross butik i Växjö söker vi en inspirerande Kolonialchef som arbetar efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Tjänsten omfattar heltid och startar under augusti månad.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Kolonialchef har du ansvar för att planera, leda och utveckla avdelningarna inom ditt område, såväl strategiskt som operativt. Till din hjälp har du en grupp duktiga medarbetare, som du också har personalansvar för. En av dina främsta uppgifter blir att samordna resurserna och säkerställa kompetensen, så att de används på ett effektivt sätt, för att nå uppsatta mål. Du deltar själv aktivt i arbetet i butiken. Du ingår i butikens ledningsgrupp och rapporterar till Butikschefen.
 
Din bakgrund
Du är relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för försäljning, kundservice, människor och dagligvaror. Du är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Du har gymnasial utbildning och flerårig detaljhandelserfarenhet i arbetsledande befattning, inom området dagligvaror/kolonial. Goda kunskaper och erfarenheter i ledarskap, butiksekonomi, försäljning och personledning/personalplanering. Erfarenhet av schemaläggning och schemaläggningsprogram är ett plus.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, inte minst vad gäller din förmåga att inspirera och engagera medarbetarna samt att kunna skapa ett positivt arbetsklimat

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
 
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.
 
Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2018!

Publicerad den

22-02-2019

Extra information

Ort
Växjö
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis