Inaktiv platsannons

Driven & målinriktad EMV-säljare   i Halmstad

Om tjänsten

Utifrån fastlagda affärsidéer och sortimentsstrategier ansvarar Kategori & Inköp för allt sortimentsarbete beträffande leverantörsval, kategoriarbete, kampanjförhandlingar, EMV, kvalitetssäkring, space management och artikeladministration. Bergendahl Foods egna märkesvaror utgörs av varumärkena Favorit och Budget och en högre andel egna märkesvaror är ett viktigt inslag i våra strategiska Mål. Vi har i dagsläget en säljare som utgår från Halmstad och söker en ny säljare som förslagsvis utgår från  Stockholmsregionen. 
 
Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med Produktcheferna har du till uppgift att implementera och öka försäljningen av egna varumärken för egen detaljhandel. Rollen innebär ett omväxlande arbete där du servar och utvecklar affären med våra City Gross-butiker. Du informerar butikerna om EMVs lönsamhet, lanseringar, kampanjer och placering i butik. Vidare är du rådgivare till butik, exempelvis om sortimentets kvalitetssäkring samt positionering beträffande pris och plats i de olika kategorierna efter de strategier som är fastlagda. Återkoppling till Produktcheferna om arbetet i butik såväl som att jobba med "best practice" är viktigt. Du befinner dig till stor del på resande fot efter ett fastlagt distrikt och du rapporterar till Affärsområdeschef EMV. 
 
  
Din bakgrund
Vi söker dig som har dokumenterat goda säljresultat samt god kunskap av dagligvaruhandeln. Du har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet som prövas likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och kunskap från butik och/eller leverantörsledet. Du har ett gediget intresse för mat och livsmedel, en god it-vana samt behärskar svenska väl i både tal och skrift. Som person är du positiv, engagerad och fokuserad. Du tycker om att arbeta utåtriktat med personliga möten och du tycker om att arbeta i en dynamisk miljö präglad av utveckling, förändring och högt tempo. Vidare är du målinriktad, resultatfokuserad och lösningsinriktad. Du har lätt för att planera och arbeta självständigt samtidigt som det är viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald 
tillför verksamheten. 
 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.
Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 15 juni 2018 men gärna så fort som möjligt. 
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej