Inaktiv platsannons

Butikschefstrainee 100% Stockholm Nord i UPPLANDS VÄSBY

Om tjänsten

Är du en självstartande och resultatskapande säljare som alltid presterar på topp? Är du den som hörs och syns mest och som naturligt tar ledningen i alla situationer? Vill du få chansen till en personlig karriär där du snabbt kan klättra i karriärstegen?

Vi är en internationell kedja med fler än 2500 butiker över hela världen. Nu söker vi butikschefstraineer att bli redo för att ta över en egen butik. Är du vår nästa ledare?

Du är engagerad och…

Du har svårt att sitta still – du har en sprudlande energi som motiverar andra - och måste konstant utmanas.
Du kavlar upp ärmarna för att få saker gjorda och motiveras av en dynamisk vardag i ett högt tempo. Alla med rätt inställning kommer att lyckas!
Du har ett driv att vinna och skapar resultat i allt du tar dig an.

Du ges möjligheter och…

Chansen att uppnå och krossa omsättningsmålen som chef i din egen butik. Vårt generösa bonussystem ger en stor belöning vid framgångsrika resultat. JYSK älskar att tävla och fira vinnande bedrifter och framgångar!

I Stockholm Nord har vi butiker i Märsta, Arninge, Upplands Väsby, Åkersberga, Barkarby, Häggvik, Upplands bro och Bromma. Vi letar endast efter de bästa medarbetarna att vara med på framgångståget. Som Butikschefstrainee är du anställd på heltid och går bredvid en av våra butikschefer som blir din mentor. Övertala oss om att du är bäst.
Sista ansökningsdag är den 8 juni 2018.
Bring Dedication. Meet Possibilities.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
UPPLANDS VÄSBY
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej