Inaktiv platsannons

Säkerhetschef i Stockholm

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp, Axfood Snabbgross samt Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Bli en av oss

Vill du vara en del av vår resa och bidra till att skapa framtidens supportbolag? Vi söker en säkerhetschef som kan arbeta på en strategisk nivå, men som också är van att omsätta erfarenhet och teori i handling. Du kommer tillhöra logistikavdelningen inom Dagab Inköp & Logistik och rapportera till bolagets logistikchef.   

Det här får du göra

Du kommer att ansvara för det övergripande risk-, och säkerhetsarbetet inom Dagab Inköp & Logistik, vilket även omfattar våra dotterbolag (exempelvis Hall Miba, Mat.se, Cold Cargo). Till din direkta hjälp har du en säkerhetssamordnare, som stöttar dig i det operativa arbetet ute i vår verksamhet.

Arbetet präglas också av ett nära samarbete med Axfood-koncernens Risk Manager samt övriga dotterbolags säkerhetschefer. I denna gruppering hanteras de processer, rutiner och verktyg som behövs för att säkerställa en stabil framdrift inom hela Axfood-koncernen, och ditt ansvar är att vi inom Dagab Inköp & Logistik lever upp till de krav och förväntningar som finns på oss.

 

 

Det här förväntar vi oss

Akademisk eller eftergymnasial utbildning inom säkerhet, ekonomi, teknik eller annat relevant område. Erfarenhet från säkerhetsarbete inom liknande verksamhet, gärna i branschen, samt förståelse för logistikflöden inom dagligvaror är viktiga erfarenheter.

I övrigt vill vi att du är noggrann, tydlig, entusiastisk och nyfiken samt har en hög integritet och en stark vilja att utvecklas och dela med dig av dina erfarenheter. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Arbetet innebär en hel del resande eftersom vår verksamhet är utspridd över hela landet.

Som person är du bra på att skapa goda och långsiktiga relationer, du är kommunikativ och har lätt för samarbeten. Du besitter en god initiativförmåga och har en inre drivkraft och uppskattar en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb