Inaktiv platsannons

Teamchef i Stockholm

Om tjänsten

Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för restaurang, fastfood, café och övrig företagsmarknad. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är de redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum.

Bli en av oss

Vi som jobbar på Axfood Snabbgross är stolta över att vara en del av en framgångsrik verksamhet som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu söker vi en vikarie under ett år som Teamchef Kolonial till vår butik i Solna.

Det här får du göra

Du kommer tillsammans med Butikschefen och övriga i ledningsgruppen leda och utveckla vår butik mot de fastställda målen. Som teamchef har du ansvar för inköp, försäljning och personal på kolonialvaror- avdelningen. Du ska säkra lönsamhet och säkra att rutiner följs och du följer upp bruttovinst och försäljning. Det förekommer även övriga arbetsuppgifter inom butik.
Du ingår i ledningsgruppen.

 

Det här förväntar vi oss

Det är en förutsättning för roll att du är matintresserad, bra att på driva lönsam försäljning, kundfokuserad och tycker om att arbeta med människor. Vi ser gärna att Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap exempelvis som teamchef inom handeln. Du har lätt för att samarbeta och är beredd att ge arbetet ditt fulla engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet från handeln.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb