Inaktiv platsannons

Webbansvarig i Stockholm

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Bli en av oss

Externa affärer är ett nytt affärsområde inom Dagab Inköp & Logistik (innefattar bl a Axfood Närlivs) dit vi nu söker flertalet tjänster och där du har möjlighet att vara med och bygga upp något nytt från grunden.

Vi söker nu en vikarierande webbansvarig för vår sajt narlivs.se. I denna roll är du ansvarig för att driva försäljningen på narlivs.se genom kreativa idéer och dialog med kundchefer, säljledare samt ansvarig för marknad och kampanj. Du arbetar med det löpande operativa arbetet med sidan och är delaktig i det strategiska arbetet tillsammans med marknad- och kampanjansvarig.

Du har god social förmåga, lätt för att samarbeta samt kommunicera både muntligt och i skrift. Du rapporterar till Försäljningschefen på Externa affärer men har dagligen många olika kontaktytor internt.

Det här får du göra

I ditt arbete ingår ansvar för innehållet på sajten och för att kampanjer presenteras på bästa sätt för att driva försäljning. Du skapar operativt det innehåll och den inspiration som publiceras på sidan och kopplar detta till aktuella artiklar. Du samarbetar och får underlag från både säljledare och marknad/kampanj och presenterar löpande innehåll till narlivs.se. Du ansvarar för kundresan på sidan och ser till att den är uppbyggd på ett pedagogiskt och logiskt sätt. I rollen ingår även A/B-tester i syfte att hitta vad som attraherar olika kundgrupper och optimera försäljning samt utveckling av SPSS samt ansvar för att ta fram krav på utveckling gentemot IT.

Det här förväntar vi oss

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med e-handel, gärna med inriktning business to business. I tjänsten jobbar du i hög grad mot servicehandeln men goda kunskaper om dagligvaruhandeln i kombination med ett gott affärssinne är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du driven och resultatorienterad och har god förmåga att leda dig själv i dagligt arbete. Du är kommunikativ och du bygger goda och långsiktiga relationer. Du har sinne för affärer och arbetar strukturerat och lösningsorienterat.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb