Inaktiv platsannons

Chaufför till Dagab Inköp & Logistik AB i Linköping

Dagabs mål är att vara Sveriges mest effektiva logistikpartner och därmed bidra till tillväxt i Axfoods butikskedjor. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet Leveranser sker till cirka 500 butiker runt om i landet från de två huvuddistribunalerna Backa i Göteborg och Jordbro i Stockholm samt från kompletterande färskvarulager i Borlänge och Jönköping.Vi bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.Till vårt distributionslager i Linköping söker vi nu en chaufför. Tjänsten avser ett sommarvikariat med goda chanser till förlängning.Vid frågor om tjänsten, kontakta Daniel Sundqvist, Arbets- och transportledare, Tel: 019-603 01 17 E-post: . Eftersom vi strävar efter en jämn könsfördelning vill vi gärna uppmuntra fler tjejer att söka. Vi rekryterar löpande så ansök snarast, dock senast den 15 juni 2018.

Om tjänsten

Dagabs mål är att vara Sveriges mest effektiva logistikpartner och därmed bidra till tillväxt i Axfoods butikskedjor. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet Leveranser sker till cirka 500 butiker runt om i landet från de två huvuddistribunalerna Backa i Göteborg och Jordbro i Stockholm samt från kompletterande färskvarulager i Borlänge och Jönköping.

Vi bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Till vårt distributionslager i Linköping söker vi nu en chaufför. Tjänsten avser ett sommarvikariat med goda chanser till förlängning.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Daniel Sundqvist, Arbets- och transportledare, Tel: 019-603 01 17 E-post: . Eftersom vi strävar efter en jämn könsfördelning vill vi gärna uppmuntra fler tjejer att söka. Vi rekryterar löpande så ansök snarast, dock senast den 15 juni 2018.

Det här får du göra

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av distribution av tempererat gods till våra kunder. Vi söker därför en chaufför som utgår från Linköping, tjänsten avser distribution dagtid med rullande femveckors- schema. Chauffören ansvarar bl a för skötsel av bil och ser till att den blir servad och reparerad. Det är en liten arbetsgrupp där man har gemensamt ansvar för såväl distribution av varor som för bilar och utlastningsytor

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt. 

Ett krav är att du har körkort B, C samt digitalt förarkort och yrkeskompetensbevis (YKB). Körkort BE CE, ADR och truckkort samt tidigare erfarenhet från distribution av tempererat gods är meriterande.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb