Inaktiv platsannons

Vikariat som Säljedare i Stockholm

Om tjänsten

Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för restaurang, fastfood, café och övrig företagsmarknad. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är de redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum

Bli en av oss

Vi som jobbar på Axfood Snabbgross är stolta över att vara en del av en framgångsrik verksamhet som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu söker vi en vikarie till vår försäljningsavdelning som säljledare från augusti 2018 och cirka 1 år framåt. Vikariatet är heltid och placerad på vårt kontor vid Torsplan i Stockholm.

Det här får du göra

Som säljledare är du ytterst ansvarig för sortimentet inom dina kategorier och du ansvarar för att kontinuerligt förbättra försäljning och bruttovinst, i linje med Axfood Snabbgross övergripande affärsstrategi.
I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa ett attraktivt men även effektivt sortiment. Detta innebär uppföljning av försäljning, intjäning per artikel samt planering och uppföljning av kampanjer. En självklar del i arbetet är att föra dialog och kommunicera gällande sortimentsfrågor, fånga upp förslag på artiklar att ta in/ut från butik samt säkra att detta genomförs. Du besöker även butiker, leverantörer samt är uppdaterad på utvecklingen inom dagligvaruhandeln, globala trender inom dina kategorier.

Det här förväntar vi oss

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har eftergymnasial utbildning inom inköp eller ekonomi. Du får gärna ha arbetat med liknande arbetsuppgifter i några år, företrädesvis inom försäljning och/eller sortiment och kategori. Har goda kunskaper om dagligvaruhandeln i kombination med ett gott affärssinne är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Som person är du driven och resultatorienterad och har god förmåga att leda dig själv i dagligt arbete. Du är kommunikativ och du bygger goda och långsiktiga relationer. Du drivs av att göra affärer och arbetar strukturerat och lösningsorienterat.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb