Inaktiv platsannons

Inköpare Frukt & grönt, Visstid till Dagab inköp & logistik i Helsingborg

Dagab Inköp & Logistik är ett supportbolag inom Axfoodkoncernen som ansvarar för sortiment, inköp och logistik till Axfoods kedjor Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross och Axfood Närlivs. Bli en av... Till vår kategori- och ink...

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik är ett supportbolag inom Axfoodkoncernen som ansvarar för sortiment, inköp och logistik till Axfoods kedjor Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross och Axfood Närlivs.
Bli en av oss
Till vår kategori- och inköpsorganisation för frukt och grönsaker i Helsingborg söker vi en Inköpare. Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående som sträcker sig till 2019-02-28.
Det här får du göra
Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen i att göra dagliga inköp från våra producenter/leverantörer. I arbetet ingår även volymplanering, prisförhandling samt dagliga avrop. Du skall dessutom hålla dig uppdaterad med rådande marknadssituation. Arbetet som inköpare sker i direkt samarbete med Kategoricheferna inom frukt & grönt. Arbetsuppgifterna utförs oftast i högt tempo och med korta beslutsvägar.
Det här förväntar vi oss
Vi söker dig som är en god förhandlare, analytisk och resultatinriktad samt har väl utvecklad affärsförmåga. Vi ser med fördel att du har en högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande kunskaper. Eftersom en stor del av leverantörskontakterna är internationella förutsätter vi att du behärskar engelska i tal och skrift samt gärna även ett tredje språk. Du skall förutom ovanstående ha goda datakunskaper.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb