Inaktiv platsannons

Sälj- och marknadskoordinator i Stockholm

Sälj- och... ... Sista ansökan 2018-06...

Om tjänsten

Sälj- och marknadskoordinator Stockholm
Sista ansökan 2018-06-01

 Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Infrastructure Services i Stockholm dig som vill jobba som Sälj- och marknadskoordinator . Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea 
 
Din roll i laget 
Rollen som Sälj- och marknadskoordinator är en ny roll inom Atea där man kommer tillhöra ett sammansvetsat team om åtta personer. Man rapporterar till närmsta chef som har en roll som försäljningschef. Arbetsuppgifterna innefattar tätt arbete tillsammans med Product Manager för att planera marknadsaktiviteter, såväl externa som interna inom Atea, och uppdatera det grafiska materialet. Fortsättningsvis kommer du även att stötta säljarna genom att agera säljstöd mot slutkund samt orderlägga och följa upp ordrar.  
 
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas hos Atea. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Sälj- och marknadskoordinator är:  
Som Sälj- och marknadskoordinator kommer du att arbeta tätt tillsammans med Product Manager för att se till att Ateas tjänster som exempelvis IT-infrastruktur och molntjänster marknadsförs på bästa sätt. Du kommer även att samarbeta tätt med hela säljorganisationen för att stötta i arbetet mot slutkund. Du kommer till exempel att:  
  • Planera marknadsaktiviteter 
  • Uppdatera det grafiska materialet (PowerPoint, Adobes produkter) 
  • Ansvara för orderläggning och uppföljning av leveranser 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Som person är du resultatinriktad och mån om att alltid göra ditt yttersta. Du är engagerad, idéstark och prestigelös med förmågan att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Vidare söker vi dig som vågar utmana uppsatta rutiner och är orädd vad det gäller att komma med nya förslag på lösningar för att effektivisera processer. Du är kundorienterad och bemöter alltid Ateas kunder med en professionell framtoning. Vidare är du affärsmässig och lyhörd i ditt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som Sälj- och marknadskoordinator bör du ha följande kompetens: 
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, media, it eller motsvarande  
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, med hänsyn till de kunder du kommer jobba med 
  • Goda kunskaper inom Officepaketet, främst PowerPoint 
  • Grundläggande kunskaper inom Adobes produkter: InDesign, Photoshop och Illustrator 
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan via .
 
­ 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 
 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)