Inaktiv platsannons

Utvecklingsingenjör i Frövi

Om tjänsten

BillerudKorsnäs fortsätter med vår satsning på forskning och utveckling i enlighet med BillerudKorsnäs vision att växa och utmana konventionella förpackningar. R&D är centralt organiserad inom enheten Strategic Development som finns i Frövi, Gruvön, Gävle och Skärblacka. Vi jobbar främst med produktutveckling av papper och kartong samt långsiktig materialutveckling mot hela koncernen. Som Utvecklingsingenjör inom kartongutveckling kommer du att vara placerad i Frövi.

Om tjänsten

Som vår nya utvecklingsingenjör kommer du att utveckla vätske- och förpackningskartongs produkter och din huvudsakliga roll kommer vara med att bidra och stötta R&D, övriga utvecklingsavdelningar, produktion och våra affärsområden i arbetet med att utveckla nya förpackningsmaterial.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen, gärna med inriktning mot kartong/papperstillverkning, och praktisk erfarenhet av att arbeta som ingenjör. Det är speciellt meriterande med erfarenhet försöksplanering och processutvärdering. Du har förmågan att översätta teori till praktik och att beskriva praktiska problem i teoretiska termer.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, analytisk och har förmågan att ta initiativ och få saker att hända. Eftersom du kommer jobba i ett stort nätverk, både internt och externt, är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, bygga relationer samt att dela med dig av kunskap och resultat på ett målgruppsanpassat sätt, både på svenska och engelska.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej