Inaktiv platsannons

Löneadministratör i Gävle

Om tjänsten

Vi söker en löneadministratör med systembakgrund till vårt servicecenter i Gävle. Tjänsten är placerad i Team Lön som hanterar löner och andra administrativa uppgifter som utläggshantering, statistik och support för BillerudKorsnäs svenska enheter. Lönegruppen består idag av 8 medarbetare och kommer nu utökas med ytterligare en tjänst.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna innbär ansvar för löpande lönehantering, analyser, avstämningar samt kontakter med kunder och myndigheter för en eller flera verksamheter inom BillerudKorsnäs. Det innebär även visst arbete med systemförvaltning. Som löneadministratör kommer du att arbeta med lönehantering för både tjänstemän och kollektivanställda i enlighet med intern arbetsfördelning. Mycket av ditt dagliga arbete handlar om att ge service och vårda relationer. I systemförvaltarrollen ingår bland annat testning av nya versioner, olika bearbetningar och körningar samt kommunikation kring systemet genom tex utbildningar eller dokumentation. BillerudKorsnäs står också inom en snar framtid inför att uppgradera till nästa generations lönesystem.

För rätt person erbjuder vi ett arbete där du:

Kvalifikationer
För tjänsten krävs gymnasiekompetens gärna kompletterad med yrkesutbildning inom lön eller motsvarande. Du har arbetat självständigt inom yrket i minst 3 år varav minst 2 år inom systemförvaltning.

Personliga egenskaper
Vi letar efter dig som är ansvarstagande, noggrann, initiativrik och har en god kommunikationsförmåga. Vi sätter stor värde på din förmåga att på ett prestigelöst och lyhört sätt samarbeta med både kollegor och kunder. Det är positivt om du som person har en fallenhet för att strukturera, analysera och prioritera.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej