Inaktiv platsannons

DHL Freight söker: Produktionsledare till Norrköping - natt

Om tjänsten

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning.DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.

Vi söker nu en tydlig och närvarande Produktionsledare till nattskiftet med goda kunskaper inom produktionsarbete till vår terminal i Norrköping. Som produktionsledare rapporterar du till platschef och ingår i den lokala ledningsgruppen.

I din roll har du personalansvar och ansvarar för att leverera en kvalité i världsklass genom att hantera sändningar från våra privat- och företagskunder. I rollen ingår även kontakt med kunder, chaufförer, åkerier och övriga funktioner inom DHL.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • leda, entusiasmera och utveckla dina medarbetare

  • planera, leda och följa upp den operativa verksamheten med tillhörande personalansvar

  • säkerställa att arbetet utförs enligt definierade processer och följa upp ev. avvikelser

  • måluppföljning, serviceutfall samt löpande rapportering

  • ansvara för att driva, leda och samordna lokala projekt/aktiviteter

  • arbeta med ständiga förbättringar i ditt dagliga arbete och tillsammans med ledningsgruppen

Arbetet bedrivs i ett högt tempo där olika deadlines hela tiden ska hållas.

Vem är du?

Vi söker dig som är en tydlig och närvarande ledare då DHL ser aktivt ledarskap som ett krav för alla våra chefer.Du är mål- och resultatinriktad med ett stort intresse för att utveckla såväl vår service och kundbemötande som ditt eget ledarskap. Effektivt utveckla terminalhanteringen enligt processer.Du är motiverad och engagerad samt förmedlar en positiv energi omkring dig. Du är även förändringsbenägen, kostnadsmedveten och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du är stresstålig och van att arbeta under tidspress.

Du har minst en 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande och goda kunskaper i det svenska och engelska språket såväl i tal som i skrift. Vi ser även att du helst har erfarenhet från en tidigare ledande befattning inom transport- och logistikbranschen.God PC-vana är ett krav för rollen.

För att lyckas i rollen som Produktionsledare krävs även ett nära och förtroendefullt samarbete med övriga funktioner inom DHL Freight och även med de lokala transportörerna.

Vad vi erbjuder

DHL arbetar aktivt med sina ledare, som produktionsledare får du ingå i ett nätverk där du har möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor samtidigt som du får ett utbildningspaket som inkluderar bl.a arbetsrätt, arbetsmiljö och ledarskap. Vi har en stark kultur med mycket att vara stolta över och som vi arbetar aktivt för att behålla och stärka.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej