Inaktiv platsannons

UX-designer i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du jobba med Sveriges befolkning som användarbas och vara med att bygga Sveriges bästa streamingtjänster?

Bonnier Broadcasting är just nu mitt inne i den största transformationen sedan reklam-TV kom till Sverige. En ny marknad håller på att växa fram där internationella och inhemska aktörer är med och formar landskapet.

I takt med att streaming växer ställer också användarna allt högre krav på alltifrån utbud av innehåll och mer personliga rekommendationer till friktionsfri streaming och smidiga sign-up och sign-out-lösningar. Användaren vill se det bästa innehållet utan krångel, när och var hen vill.

Vill du bli en nyckelspelare i arbetet med att göra den här upplevelsen till den bästa på marknaden? Vi söker en UX designer till vårt team på Bonnier Broadcasting för att arbeta med produktutvecklingen av C More och TV4 Play över alla våra plattformar – mobil, web och storskärm.

Som UX designer här hos oss kommer du att arbeta för att förstå våra användares behov och drivkrafter och utifrån de insikter du får genom detta arbete ta fram nya lösningar för våra tjänster. Du kommer bl.a. att jobba löpande med intervjuer och användningstester, planera och facilitera workshops och designstudios, samt arbeta ut prototyper. Du kommer att arbeta för att sprida de insikter du samlar in till andra avdelningar på Bonnier Broadcasting och du kommer att jobba för att understödja dina slutsatser i kvalitativ och kvantitativ data.

Till hjälp på vägen mot allt mer enkla och omtyckta tjänster så har du andra erfarna UXare, suveräna UI designers, drivna produktägare, vetgiriga analytiker, och vassa utvecklings-team.

Vi erbjuder en modern arbetsplats, både när det kommer till de fysiska lokalerna samt arbetssätt och teknikval. Hos oss får du goda förutsättningar att balansera arbets- och privatliv. Vi sitter i nyrenoverade lokaler och vi har bl.a. en egen friskvårdavdelning med gym samt träningsklasser.

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill. Vi ser fram emot din ansökan och ber dig inkludera CV eller LinkedIn-profil.

För frågor om tjänsten kontakta:
Sofia Broberger, rekryterare, sofia.broberger@bonnierbroadcasting.com
Carl Bonnier, produktchef, carl.bonnier@bonnierbroadcasting.com.

Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till unionen@tv4.se.

Urval och intervjuer sker löpande.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej