Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi är en grupp om 7 ekonomiassistenter som arbetar tillsammans för att supportera alla avdelningar på TV4 och C More, våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Vi jobbar i nära dialog både med företagets controllers och redovisningsansvariga, och vi arbetar för att kostnader och intäkter hanteras rätt i relation till budget och redovisningsregler.

OM ROLLEN

Som ekonomiassistent är man ansvarig för ett eller flera områden, avdelningar eller typer av uppgifter. Både gällande kund- och leverantörsreskontra. Tillsammans med gruppen ansvarar man även för gemensamma uppgifter och för att hjälpas åt vid arbetstoppar.

Hos oss arbetar man inom en organisation i ständig förändring. Det gör att möjligheterna till att bredda sin kompetens är många och det är stor variation i arbetet. Du har en nära dialog med flera andra avdelningar och har god insyn i, och påverkan på, hur många stora flöden fungerar.

VEM ÄR DU?

Du har en ekonomiutbildning i grunden och har jobbat några år, gärna i ett bolag med shared service center. Du har goda kunskaper i Excel och förhoppningsvis har du även jobbat med Palette eller Agresso Selfservice.

Du är självgående och tar gärna egna initiativ. Du är kommunikativ och har förmåga att prata ekonomi med icke-ekonomer.

PRAKTISKT

Du sitter i TV4-huset i Stockholm, ett stenkast från Gärdets t-banestation. I huset finns ett eget gym, goda luncher på vår restaurang Kalaset, och cirka 800 engagerade kollegor som jobbar med allt från beställning av program och projektledning till marknadsföring och teknikutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm. Tillträde omgående.

Frågor besvaras av Linn van Keppel, Chef Ekonomisupport, . Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mail till .

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej